Hold majsen opad, og hold i stokken. Skræl bladene af majsen, så de hænger nedad. Fjern trådene. Pensel med olie og drys med salt. Pak majsen ind i blandene. Lægges på en rigtig varm grill, 5 min. på hver side.
Tips:
Tag bladene af majsen. Serveres med koldt smør og groft salt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10168 gange, og udskrevet 172 gange.
Kommentarer
- 2010-09-03 13:52:39 Prøv at blande smør med hvidløg og groft salt, og pak bladene godt omkring
gril dem i 20 min. mums.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider