Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fritatensuppe (Pandekagesuppe)

Fritatensuppe (Pandekagesuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :


Fritatensuppe (Pandekagesuppe), billede 4 Fritatensuppe (Pandekagesuppe), billede 1 Fritatensuppe (Pandekagesuppe), billede 2 Fritatensuppe (Pandekagesuppe), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
150 g.hvedemel
1 æg
2.5 dl.mælk
 lidt salt
 
 oksekødssuppe
 purløg til pynt
 
Opskrift:
Dejen røres sammen til en tyndtflydende dej, hvoraf man bager tynde pandekager i ca. 50 g fedt/margarine.

Man kan også bruge usødet pandekager fra aftnen før (hvis der bliver nogle tilbage)

Så snart de er bagte, bliver rullet sammen og skåret i skiver på ca. 3 mm. Pandekagestrimlerne lægges i en dyb tallerken som fyldes med okse- kødssuppe og drysset med purløg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (17 stemmer)

Opskriften er vist 36197 gange,
og udskrevet 374 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-06-20 14:23:27
En anderledes og dejlig suppe der varmt kan anbefales. Smager fantastisk og såvel voksne som børn elsker den....... Drys selv GODT med frisk purløg på!

  -  2014-01-10 16:05:42
Retten kan helt klart anbefales! (også selvom det måske lyder lidt ulækkert) Min familie elsker suppen, og vi får den (for det meste) også når vi har gæster :)

dillermand  -  2012-05-24 08:48:13
jeg tror det smager af pandekager men også af suppe og jeg synes det er en mærkelig blanding