revet gulerødder(store og ikke for saftige)375 g. revet gulerødder(store og ikke for saftige)
1
dl.
rosiner1 dl. rosiner
35
g.
valnødder35 g. valnødder
Glasur: Glasur:
4
flødeost buco a 50 gram4 flødeost buco a 50 gram
125
g.
smør125 g. smør
250
g.
flormelis250 g. flormelis
1
tsk.
vanilliesukker1 tsk. vanilliesukker
Opskrift:
Rør farin sammen med olie,og pisk æggene i et ad gangen,pisk til dejen bliver lys og cremeet.bland mel med vanilliesykkeret,bagepulver,salt,natron og kanel,rør dejen sammen og vend derefter de revet gulerødder i sammen med rosiner og valnødder.
læg bagepapir i formen,og hæld dejen i ,sæt formen i ovnen ved 185 grader i ca 1 1/4 time,prøv at stikke i kagen for at se om den er bagt.
Glasur:
rør ost og smør blødt og rør det sigtede flormelis i sammen med vanillie.smør cremen over når kagen er afkølet.
Tips:
MAN HAN NØJES MED EN HALV PORTION CREME TIL DENNE KAGE.
Opskriften er vist 25480 gange, og udskrevet 602 gange.
Kommentarer
N Christensen - 2010-10-15 22:12:49 jeg sys ikk så godt om kagen meget tør og blev sort på toppen selv om jeg skruet ned på 150g blev skuffet over kagen men nu godt der så er mange andre opskrifter og velge i melen
- 2010-05-15 13:55:38 Brug gerne op til 500 g gulerødder og flere rosiner - ca. en kopfuld :o) Det er absolut ikke nødvendigt med glasur.
Passer angiveligt til ½ bradepandeform.
maria - 2008-10-23 18:59:01 Vælges de 275 g mel som boghvedemel, rismel eller majsmel, bliver kagen 100 % glutenfri. Hvordan kagen smager er uvist, samt konsistensen. Men det er forsøget værd.
Annamaria - 2007-04-06 15:17:58 kanon god kage.. nemt at lave og smage fantastisk
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider