Frisk parfait-lasagne i sprøde nøddeflager

Frisk parfait-lasagne i sprøde nøddeflager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : daytiger

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Sommerbær efter behag
 
 Nøddeflager:
250 g.smør
250 g.suk­ker
2 spsk.glu­kose
120 g.hvedemel
80 g.mandel­mel
80 g.hassel­nødde­flager
 
 Parfait:
1 l.piskefløde
125 g.suk­ker
12 pasteu­riserede ægge­blom­mer
1 vaniljestang
 
Opskrift:
Nøddeflager:
Alle ingredienser røres godt sammen. Sæt en springform uden bund på bageplade beklædt med bage­papir.

Kom dejen til en flage heri (cirka 120 g). Bages gylden i ovn ved 175 grader. Bag i alt fire flager til lasagne.

Parfait:
Fløden piskes let. Sukker, æggeblommer og vanille piskes hvidt og vendes i fløden. En tredjedel tages fra, og sommerbær moses let heri.

Lasagnen lægges nu med en bund først i springform og et hvidt lag, en bund og et rødt lag osv. Husk kun fire bunde. Det vil sige rød i midten.

Sættes i fryseren til dagen efter. Skæres i 16 stykker.





karakterer:
Opskriften er vist 6695 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu