stor stærk chilli eller 2 små1 stor stærk chilli eller 2 små
1
løg1 løg
3
tomater3 tomater
1
tsk.
salt1 tsk. salt
Opskrift:
Pil løget og skær chillien fri for stilk. Skær tomaterne i både og blend det hele sammen. Smag til med salt og lad den trække en times tid inden servering.
Tips:
Salsaen er god til mexicansk mad men også til en god bøf, fisk eller som tilbehør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(12 stemmer)
Opskriften er vist 25727 gange, og udskrevet 428 gange.
Kommentarer
Jette - 2013-09-10 09:00:02 Hvor længe kan det holde sig i køleskabet
Lisbet - 2011-10-09 20:03:45 Ja den er god, især som nævnt med friske koriander, hvidløg og citron.
marianne - 2010-06-26 17:44:11 jeg tilføjede olivenolie, rødpeber og lidt ketchup - det blev også rigtig lækkert :)
- 2008-04-12 15:25:39 Det er godt med friske koriander, hvidløg og citron. Jeg koger tomaterne først og tager skindet af.
Lotte - 0000-00-00 00:00:00 Super god tak for tippet
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider