Læg brødet i blød i mælken.
Rør kødet med salt, peber, brød, æg og krydderier til en tilpas fast fars. Form den til mindre frikadeller og steg dem i olie på en pande.
Riv agurk og radiser på det grove jern i foodprocessoren og knug dem fri for væde.
Hak blomkålen. Rør grøntsagerne med yoghurten og smag tzatzikien til med salt, peber og hvidløg.
Servér den til frikadellerne med grøn salat og flûtes til.
Tips:
Tid: ca. 1 time.
Tilbehør: Flûtes og grøn salat
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6411 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider