Dræn rejerne godt og læg dem i et ildfast fad. Hæld olie, krydderier samt parmesanost henover.
Gratinér rejerne i ovnen ved 190 grader C i ca. 5 minutter og servér dem med en blandet salat, som er skyllet, tørret og dryppet med lidt rigtig god olivenolie.
Nyd et godt stykke brød til.
Tips:
Denne ret minder om middelhavslandenes "gambas", som er rejer i hvidløgs-olie, men er knap så fed.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8415 gange, og udskrevet 175 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider