Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Parmesan- og chiligratinerede rejer

Parmesan- og chiligratinerede rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christensen

Indsendt :



Ingredienser:
600 g.rejer gerne fra lage
1 tsk.olivenolie
2 tsk.paprika
1 tsk.stærk chili
30 g.revet parmesanost
200 g.blandet salat
 Lidtolivenolie
200 g.groft brød
 
Opskrift:
Dræn rejerne godt og læg dem i et ildfast fad. Hæld olie, krydderier samt parmesanost henover.

Gratinér rejerne i ovnen ved 190 grader C i ca. 5 minutter og servér dem med en blandet salat, som er skyllet, tørret og dryppet med lidt rigtig god olivenolie.

Nyd et godt stykke brød til.

Tips:

Denne ret minder om middelhavslandenes "gambas", som er rejer i hvidløgs-olie, men er knap så fed.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8270 gange,
og udskrevet 173 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu