Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fennikelragout med persille

Fennikelragout med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.fennikler
300 g.gulerødder
200 g.rødbeder
1.5 dl.vand
1-2 spsk.olivenolie
2 spsk.persille
1 fedknust løg
 
Opskrift:
skær grønsagerne i 2 cm tern og damp dem møre i vand og salt i 5 minuter hæld dem til afdrymning varm olien op i gryden tilsæt persille og hvidløg og vend grønsagerne heri

Tips:

smag til med salt/peber. servers til:fisk,pasta,frokost brød


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 4908 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-09-01 20:06:03
Min mand kan ike lide gulerødder, men her gled de ligeså godt ned som i en gulerodstærte.Vi serverede Jamie Olivers kartoffelrøsti til.Det var guf og det mættede helt utroligt.Herlig smag

christian  -  0000-00-00 00:00:00
fantastisk opskrift. kræver godt med salt og lidt ekstra hvidløg