tomater eller 1 ds. grofthakkede tomater400 g. tomater eller 1 ds. grofthakkede tomater
salt salt
peber peber
2
spsk.
hakket persille2 spsk. hakket persille
Opskrift:
svits det hakkede løg klart i olie tilsæt bønnerne og lade dem svitse lidt ned tilsæt hvidløgetdet hakkede tomater og lad retten koge ved svag varme i 10 minuter drys persillen
Tips:
smag til med salt og peber.servers som tilbehør til:kødretter,kold som en sommerlig frokostret med lyst brød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7722 gange, og udskrevet 181 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider