skær bladselleristilkene i 3-4 cm lange stykke på skråkom smør,vand el.vin og salt i en saturpande el. gryde og bring det i kog læg bladselleristykkerne i gryden og læg låg på damp bladsellerien i 10-15 minuter fjern låget og lad noget af væden dampe væk smag til med salt og peber bladsellerien må gerne være let gylden
Tips:
servers som tilbehør til:fisk,kød,vildt,forret,brød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8351 gange, og udskrevet 142 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider