Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tomatstuvet aubergine

Tomatstuvet aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.auberginer
 salt
100 g.løg
1-2 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
30 g.koncentreret tomatpure
1.5 dl.vand
2-3 spsk.citronsaft
 peber
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
flæk auberginerne på langs og skær dem i 2 cm brede stave skær staven igennem på tværs drys salt over og lad auberginekødet trække i 15-20 minuter skyl saltet af og tør med køkkenrulle el. vistestykke hak løg og hvidløget fint damp begge dele i olie til det er klare uden løgene bliver brune tilsæt aubergine svits auberginestavene let tilsæt tomatpure vand citronsaft salt og peber læg låg på og dæmp varmen kog retten i 15 minuter tilsæt lidt mere vand smag retten til drys med hakket persille

Tips:

servers som tilbehørtil:kød,fjerkræ,fisk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4664 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu