Pesto

Pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Pesto

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bakke frisk basilikum
1-2 fedløg
50 g.pinjekerner
0.5 tsk.salt
50 g.friskrevet parmesan
0.5-1 dl.olivenoile
 
Opskrift:
stød basilikum, hvidløg, pinjekerner og salt i en morter eller kør det i en foodprocessor tilsæt det revet parmesan og rør det i tilsæt olivenolie lidt af gangen.

Tips:

pestovariationer:
i stedet for basilikum kan man bruge persille eller rucolasalat skyl og tør persillen/rucolasalaten inden den kommes i foodprocessoren i stedet for pinjekerner kan man bruge letristede valnødder el. hasselnødderne.

pestoen kan holde sig i køleskabet bare den er dækket af olie





karakterer:
Opskriften er vist 26736 gange,
og udskrevet 807 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den ser god ud