stød basilikumen hvidløget pinjekernerne salt i en morter eller kør det i en foodprocessor tilsæt det revet parmasan og rør det i tilsæt olivenolie lidt af gangen
Tips:
pestovariationer: i stedet for basilikum kan man bruge persille eller rucolasalat skyl og tør persillen/rucollasalaten inden den kommes i foodprocessoren i stedet for pinjekerner kan man bruge lettristede valnødder el. hassalnødderkener.tips:pestoen kan holde sig i køleskabet bare den er dækket af olie
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(19 stemmer)
Opskriften er vist 26107 gange, og udskrevet 790 gange.
Kommentarer
jacob(den der har sendt opskriften) - 0000-00-00 00:00:00 den ser god ud
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider