Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pesto

Pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Pesto

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
1 bakke frisk basilikum
1-2 fedløg
50 g.pinjekerner
0.5 tsk.salt
50 g.friskrevet parmesan
0.5-1 dl.olivenoile
 
Opskrift:
stød basilikumen hvidløget pinjekernerne salt i en morter eller kør det i en foodprocessor tilsæt det revet parmasan og rør det i tilsæt olivenolie lidt af gangen

Tips:

pestovariationer: i stedet for basilikum kan man bruge persille eller rucolasalat skyl og tør persillen/rucollasalaten inden den kommes i foodprocessoren i stedet for pinjekerner kan man bruge lettristede valnødder el. hassalnødderkener.tips:pestoen kan holde sig i køleskabet bare den er dækket af olie


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (19 stemmer)

Opskriften er vist 26027 gange,
og udskrevet 786 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jacob(den der har sendt opskriften)  -  0000-00-00 00:00:00
den ser god ud