Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æggeblomme marengs (gule klap)

Æggeblomme marengs (gule klap), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Inge Pedersen

Indsendt :



Ingredienser:
5 Æggeblommer
300 g.sigtet flormelis
4 g.hjortetakssalt
 
Opskrift:
Alle dele røres sammen og sprøjtes ud på en plade med bagepapir og bages på nederste rille ved svag varme i 110- til125 graderi godt 1 time


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (17 stemmer)

Opskriften er vist 31778 gange,
og udskrevet 518 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Agnes Jensen..  -  2019-04-15 14:33:07
Dejligt. Så får jeg brugt alle mine reste-æggeblommer..

Kjeld blok  -  2018-03-17 11:03:16
Enkel opskrift, men yderst vanskelig at kontrollere på pladerne da den løber Extreme meget ud, resultatet er derfor meget uensartet og ikke egnet til gæster mv.

  -  2014-10-22 11:04:41
Flormelis har vægt som mel. 3 stk. æggeblommer 180 g sigtet flormelis 2,4 g hjortetakssalt

  -  2013-04-03 11:53:47
Jeg syntes at denne opskrift er dårlig. Den er for fast.

Ida  -  2008-04-23 21:25:48
Pas på med for meget hjortetaksalt.. det kommer til at lugte og smage af ammuniak. Men den ovenstående portion er passende! Det kan godt lugte slemt i starten af bagningen, men det går over. Marengsens smag: meget sød. Smager mest af alt bare af en sukkerknald!!