Familien Kyndes fiskefad

Familien Kyndes fiskefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hanni

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.udbenet torskefilet
600 g.laks el lakseørred
10 Vagtelæg (5 alm æg)
250 g.krebsekhaler
200 g.rejer
1.5 bdt.dild
1 bakkecherrytomater
1 agurk
2 limefrugt
 
 Dressing:
5 dl.ymer
5 dl.flødeskum
3 dl.mayonnaise
1 lime saft herfra
1 tsk.groft salt
2 tsk.citronpeber
2-3 spsk.tomatpure
2 tsk.paprika
0.5 bdt.dild fin nipset
 (ønskes en tyndere dressing tilsættes lidt mælk under piskning)
 
Opskrift:
fisken dampes i bradepande i ovn med vand 4 dl vand, og laurbær og overdækket med staniol i 220 g forvarmet ovn 20-25 min fisken stilles til køling.

æggene koges hårdkogte

Dressing røres.

afkølet torsk lægges på et fad forsigtigt lægges stykker af laksen ovenpå ca en 3 del af dressingen hældes ovenpå fisken derefter krebs og rejer drysses over midten pynt med kaviar dildkviste tomater lime og agurk, æg el vagtel æg lægges rundt om fisken.

Tips:

lav den aftenen før du får gæster el om formiddagen gør den bare endnu bedre forberedelses tid totalt ca 1,5 time





karakterer:
Opskriften er vist 29366 gange,
og udskrevet 557 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
fejl i opskrift der skal stå 2 bundter dild el 1 potte.Vh Hanni