Rejetaziki

Rejetaziki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rejer
1 l.yoghurt
1 agurk
1-2 tsk.salt
2-4 fedhvidløg
 peber
 
Opskrift:
Hæld yoghurten i et filter og lad det dryppe af i mindst 1 time, hæld væden fra. Skær agurken i små tern, drys med salt, lad det trække i 30 min. - hæld væden fra. Hæld væden fra rejerne. Bland yoghurt, agurk og hvidløg. Smag til med peber og evt. salt. Vend rejerne i yoghurten og pynt med friske mynteblade.





karakterer:
Opskriften er vist 8636 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu