Hæld youghurten i et filter og lad det dryppe af i mindst 1 time, hæld væden fra. Skær agurken i små tern, drys med salt, lad det trække i 30 min. - hæld væden fra. Hæld væden fra rejerne. Bland youghurt, agurk og hvidløg. Smag til med peber og evt. salt. Vend rejerne i youghurten og pynt med friske mynteblade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7471 gange, og udskrevet 127 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider