Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sommer i det grønne

Sommer i det grønne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
2 skivertoastbrød eller andet brød
2 spsk.olivenolie
2 fedpresset hvidløg
1 romaine salat
1-2 avocadoer alt efter størlse
50 g.dampede grønne asparges
2 spsk.sesam
1 dl.knorr mild salat
 
Opskrift:
croutoner:hæld oliven i en skål og tilsæt hvidløget skær brødet i tern vend i olivene og rist dem i ovnen ved 200 grader varmt til det er let gyldne i 5 minuter tag brødet ud af ovnen og lad det køle af

salat: rens romainen salaten og riv den i kødet ud i skiver sammen med det grønne asparges rist sesamfrøene let gyldne på pande og lad dem køle lidt af vend salat avocado og asparges godt rundt godt rundt i en skål sammen med dressingen vend til sidst sesamfrøne og brødcroutoner i


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5251 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu