| |
|
Æble-peberrods beurre blanc
Æble-peberrods beurre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | | små eller 2 store skalotteløg 4 små eller 2 store skalotteløg | 5-6 | dl. | hvidvin 5-6 dl. hvidvin | 2 | dl. | fløde 2 dl. fløde | 2 | | æble 2 æble | 80 | g. | revet peberrod 80 g. revet peberrod | 200 | g. | smør 200 g. smør | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Skalotteløgene piles og skæres i skiver. Lægges i en lille gryde, hvidvin hældes over og koger ned til det halve.
Fløden tilsættes og koges igen ned til det halve.
Løgene fiskes op, eller sigtes fra. Smørret piskes i, peberrod og æbletern tilsættes.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8652 gange, og udskrevet 120 gange.
| |
|
|
Kommentarer
julie - 2010-10-19 20:30:48 Hvad kan man bruge denne sovs til?
|
|