Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æble-peberrods beurre blanc

Æble-peberrods beurre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bkørn Kok

Indsendt :


Æble-peberrods beurre blanc, billede 4 Æble-peberrods beurre blanc, billede 1 Æble-peberrods beurre blanc, billede 2 Æble-peberrods beurre blanc, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 små eller 2 store skalotteløg
5-6 dl.hvidvin
2 dl.fløde
2 æble
80 g.revet peberrod
200 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skalotteløgene piles og skæres i skiver. Lægges i en lille gryde, hvidvin hældes over og koger ned til det halve.

Fløden tilsættes og koges igen ned til det halve.

Løgene fiskes op, eller sigtes fra. Smørret piskes i, peberrod og æbletern tilsættes.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Beurre Blanc

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8319 gange,
og udskrevet 110 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

julie  -  2010-10-19 20:30:48
Hvad kan man bruge denne sovs til?