Æble-peberrods beurre blanc

Æble-peberrods beurre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bkørn Kok

Indsendt :      Red:

Æble-peberrods beurre blanc, billede 4 Æble-peberrods beurre blanc, billede 1 Æble-peberrods beurre blanc, billede 2 Æble-peberrods beurre blanc, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 små eller 2 store skalotteløg
5-6 dl.hvidvin
2 dl.fløde
2 æble
80 g.revet peberrod
200 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skalotteløgene piles og skæres i skiver. Lægges i en lille gryde, hvidvin hældes over og koger ned til det halve.

Fløden tilsættes og koges igen ned til det halve.

Løgene fiskes op, eller sigtes fra. Smørret piskes i, peberrod og æbletern tilsættes.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Beurre Blanc

karakterer:
Opskriften er vist 9900 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

julie  -  2010-10-19 20:30:48
Hvad kan man bruge denne sovs til?