Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Burgerboller Glutenfri

Burgerboller Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :





Ingredienser:
450 g.hvid glutenfri mel
150 g.majsmel
1.5 spsk.fiber husk
2 æg
4 dl.sojamælk
0.5 dl.vand
50 g.gær
60 g.smeltet mælkefri margarine eller olie
0.5 tsk.salt
6 tsk.sukker
 


Opskrift:

Mel og Fiber Husk blandes. De øvrige ingredienser blandes i, som til alm. boller. Dejen forhæver.

Derefter formes bollerne inden i en hånd. En god ide med olie på hænderne eller kirurghandsker. Bollerne skal være store og ikke for høje. Ca. 8 stk. Bollerne hæver til passende størrelse.

Pensles med æg og drysses med sesamfrø. Bollerne bager i ca. 15 minutter ved. 225 grader C, til de er gyldne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (16 stemmer)

Opskriften er vist 41120 gange,
og udskrevet 1130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorthe  -  2010-11-25 17:03:54
Ved glutenfri brød er jeg meget opmærksom på fugten (gluten holder på væden) derfor har jeg altid et vådt klæde over ved ævning og en skål vand i ovnen under bagning, og hellere for tynd dej end for tyk.


  -  2008-09-09 14:43:10
Der står bare "hvid glutenfri mel". Kan det være alt fra Jyttemel til majsmel, boghvedemel eller hvorledes? Vil du ikke være sød at konkretisere lidt :-)


dorte  -  0000-00-00 00:00:00
da jeg brugte forholdene der står i opskriften var dejen flydende, jeg tilførte 200 g hvid mere og det virker passende