| |
|
Gratineret tomatsuppe
Gratineret tomatsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
3 | | kartofler3 kartofler | 1000 | g. | tomater1000 g. tomater | 1 | | løg1 løg | 1 | fed | hvidløg1 fed hvidløg | 250 | g. | champignon250 g. champignon | 2 | spsk. | olivenolie2 spsk. olivenolie | 1 | tsk. | paprika1 tsk. paprika | 1 | l. | grønsagsbouillon1 l. grønsagsbouillon | 1 | stk. | friske timian eller basilikum blade1 stk. friske timian eller basilikum blade | 1 | tsk. | sukker1 tsk. sukker | | | Salt Salt | | | peber peber | | | 4 ovnfaste portionsskåle 4 ovnfaste portionsskåle | | | | | | Gratinering: Gratinering: | 4 | skiver | lækkert lyst brød4 skiver lækkert lyst brød | 75 | g. | revet ost75 g. revet ost | | | |
| |
Skræl kartoflerne, skær dem i terninger og tomaterne i både. Hak løg, hvidløg og champinon.
Svits løg og hvidløg 1 minut i olie. Tilsæt resten af ingredienserne og småkog suppen i 25 min.
Blend suppen. Smag til med salt og peber.
Fordel suppen i 4 ovnfaste protionsskåle. Læg en skive brød oveni hver skål, drys ost over og gratiner dem 5 min. i ovnen ved 250 grader.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11012 gange, og udskrevet 240 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|