kold tilberedt kylling120-170 g. kold tilberedt kylling
100
g.
rødkål100 g. rødkål
100
g.
hokaido eller butternutsquash100 g. hokaido eller butternutsquash
kernerne af et halvt granatæble kernerne af et halvt granatæble
Dressing: Dressing:
2
tsk.
nødde- eller sesamolie2 tsk. nødde- eller sesamolie
2
tsk.
abrikosmarmelade2 tsk. abrikosmarmelade
1
tsk.
sennep1 tsk. sennep
1
spsk.
eddike1 spsk. eddike
salt salt
peber peber
Opskrift:
Striml grøntsagerne helt fint og blancher dem i to minutter i hver sin gyde med kogende vand. Hæld vandet fra grøntsagerne og lad dem afkøle.
Bland grøntsager med granatæblekerner og kyllingekød, der er trevlet i mindre stykker. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og kom den over salaten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6903 gange, og udskrevet 131 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider