Torsk:
Saltlage koges op, køles af og torsken saltes i ca. 6 timer.
Torsken skæres derefter i tynde skiver.
Rødbedetatar:
Alt undtagen olie og citronsaft køres til granulat på foodprosessor.
Tilsæt olie og saft.
Lad det trække mindst 1 time.
Japansk sennepsolie:
Blend alt og sigt det.
Tips:
Læg et par spiseskefulde af rødbedetataren i midten af tallerkenen, rundt om lægges de tynde skiver torsk. Rundt om torsken hældes en tynd stibe af den jepanske sennerpsolie. Stilles koldt inden serveringen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9841 gange, og udskrevet 158 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider