Løg pilles hakkes fint. Æg koges så de bliver hårdkogte. Kapers og syltede agurker hakkes fint. Når æggene er pillet skal de presses gennem en sigte og tilsættes mayonaisen sammen med kapers, syltede agurker og fint hakket løg.
Bør hvile i køleskab et par timer før brug. Tilsmages igen.
Tips:
En rigtig dejlig dressing til bla. de fleste skaldyr som f.eks. rejer og jomfruhummer, men også en rigig god dressing/sovs til det meste af det du putter på grillen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10924 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider