Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet marcipan

Hjemmelavet marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.mandler
500 g.sukker
1 æggehvide pasteuriseret
 
Opskrift:
skold mandlerne smut dem og blend dem godt afhængig af hvor grov du vil have din marsipan kan du blende dem mere eller mindre bland ½ kg mandler,½ kg sukker og 1 stk. pasuteuriseret æhhehivide til en samtidig marcipan-dej


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (16 stemmer)

Opskriften er vist 23723 gange,
og udskrevet 375 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-11-05 21:51:16
Kan man fryse marcipan ned nå det er lavet og hvor lang tid kan det holde i køleskabet

tine  -  2010-12-02 09:25:39
man kan evt. lave en grov marcipan, hvor man bruge mandlerne med skal, det smager også rigtig godt, jeg bruger dog flormelis i stedet for sukker.

  -  2010-04-02 17:50:56
og hvor får man så lige fat i 11 bitre mandler????

Claus  -  2009-07-17 15:50:07
11 bitre mandler pr. kg soede mandler giver det "perfekte" marcipansmag

odense marc.  -  2007-11-23 18:11:29
50 % sukker måske lige lovligt meget efter min mening. 60 - 70% mandler synes jeg er mest lækkert.

chrjn  -  2007-07-16 19:14:49
man kan gøre marcipandejen tykere ved at komme flormelis i til sidst..