skold mandlerne smut dem og blend dem godt afhængig af hvor grov du vil have din marsipan kan du blende dem mere eller mindre bland ½ kg mandler,½ kg sukker og 1 stk. pasuteuriseret æhhehivide til en samtidig marcipan-dej
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(16 stemmer)
Opskriften er vist 23995 gange, og udskrevet 382 gange.
Kommentarer
- 2012-11-05 21:51:16 Kan man fryse marcipan ned nå det er lavet og hvor lang tid kan det holde i køleskabet
tine - 2010-12-02 09:25:39 man kan evt. lave en grov marcipan, hvor man bruge mandlerne med skal, det smager også rigtig godt, jeg bruger dog flormelis i stedet for sukker.
- 2010-04-02 17:50:56 og hvor får man så lige fat i 11 bitre mandler????
Claus - 2009-07-17 15:50:07 11 bitre mandler pr. kg soede mandler giver det "perfekte" marcipansmag
odense marc. - 2007-11-23 18:11:29 50 % sukker måske lige lovligt meget efter min mening. 60 - 70% mandler synes jeg er mest lækkert.
chrjn - 2007-07-16 19:14:49 man kan gøre marcipandejen tykere ved at komme flormelis i til sidst..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider