sødemiddel svarene til 100 g sukker sødemiddel svarene til 100 g sukker
75
g.
margarine75 g. margarine
2
tsk.
bagepulver2 tsk. bagepulver
175
g.
hvedemel175 g. hvedemel
30
g.
havregryn30 g. havregryn
2
dl.
mælk2 dl. mælk
1
tsk.
vanilliesukker eller korn af vanilliestang1 tsk. vanilliesukker eller korn af vanilliestang
200
g.
frugt skåret i små stykker fx abrikoser rabarber æbler pære blommer kirsebær solbær blåbær eller ananas i egen saft200 g. frugt skåret i små stykker fx abrikoser rabarber æbler pære blommer kirsebær solbær blåbær eller ananas i egen saft
evt.
sødmiddel evt. sødmiddel
Opskrift:
æggeblommer og sødemiddel piskes skummende.
blødgjort margarine piskes i.
mel og bagepulver sigtes i,og havregryn,mælk og vanilliesukker tilsættes.dejen røres sammen.
æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.
dejen fordeles i en springform,beklædt med bagepapir eller smurt.frugten trykkes let ned i dejen.er frugten syrlig som rabarber og solbær,fordeles lidt ekstra sødemiddel over frugten.
bages ved 175 grader i ca 1 time på næstnedderst rille i ovnen
Tips:
drys kanel eller ingefær over frugten det giver en god smag
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8951 gange, og udskrevet 234 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider