syltede minipærer med stilk fra en dåse på (ca. 820 g)8 syltede minipærer med stilk fra en dåse på (ca. 820 g)
Opskrift:
Bring fløden i kog i en tykbundet gryde og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i. Rør til chokoladen er smeltet. Varm atter chokoladesaucen op ved jævn varme og under omrøring.
Skær isen i 4 tykke skiver og hver skive i to trekanter. Bland makroner og nødder i en dyb tallerken. Vend halvdelen af is-trekanterne i makronblandingen.
Ved serveringen: Anret chokoladesauce, is og pærer på portionstallerkener og server resten af den varme chokoladesauce til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9754 gange, og udskrevet 164 gange.
Kommentarer
jesper - 2007-11-30 12:23:04 fra arla
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider