Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marinerede valnødder III

Marinerede valnødder III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Madkær

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.valnødder
3 dl.Brønnum snaps
1 dl.sherry
1 vanillestang
0.5 kanelstang
1 spsk.hindbær vinaigre
2 dl.acacie honning
1 dl.sirup med karamelsmag
1 dl.sukker
2 spsk.reven appelsinskræl
75 g.mandelsplinter
100 g.lyse rosiner
 Evt.et par svesker (snittet)
 
Opskrift:
Overhæld valnødderne med kogende vand - og lad dem stå i 10 minutter, mens lagen koger op. Lagen (snaps - sherry - vanille - kanel - vinaigre - honning - sirup - sukker - appelsinskræl) koges op i 5 minutter. Valnødder, mandelsplinter og rosiner kommes i lagen - og det hele får lov til at småsimre 15-20 minutter uden låg. Lad blandingen stå i gryden (med låg) 10-12 timer, vend engang imellem nødder og den resterende lage. Vaniljestangen fjernes.

Tips:

Kan sagtens laves 2-3 dage før servering. I så tilfælde stå køligt. Tilbehør til ost, fx Gorgonzola, Danablu eller en stærk gammelost.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13365 gange,
og udskrevet 329 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-12-20 20:22:02
Det her skal være mit specielle bidrag til ostefadet til vores traditionelle julefrokost, ligesom min svigerindes karrysalat altid er tilbehør til silden.