Marinerede valnødder 03
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt af : Madkær Indsendt : Red : |
|
|
Overhæld valnødderne med kogende vand - og lad dem stå i 10 minutter, mens lagen koger op.
Lagen (snaps - sherry - vanille - kanel - vinaigre - honning - sirup - sukker - appelsinskræl) koges op i 5 minutter.
Valnødder, mandelsplinter og rosiner kommes i lagen - og det hele får lov til at småsimre 15-20 minutter uden låg.
Lad blandingen stå i gryden (med låg) 10-12 timer, vend engang imellem nødder og den resterende lage. Vaniljestangen fjernes.
Tips: Kan sagtens laves 2-3 dage før servering. I så tilfælde stå køligt. Tilbehør til ost, fx Gorgonzola, Danablu eller en stærk gammelost. |
|
Opskriften er vist 14778 gange,
og udskrevet 388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-20 20:22:02 Det her skal være mit specielle bidrag til ostefadet til vores traditionelle julefrokost, ligesom min svigerindes karrysalat altid er tilbehør til silden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne