Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ferskentærte med hindbær

Ferskentærte med hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
125 g.smør
150 g.hvedemel
3 spsk.vand
 
 Fyld:
4 ferskner
60 g.hakkede hasselnødder
1 spsk.sukker
2 dl.hindbær
 
Opskrift:
DEJ:
Hak smørret ud i melet til det er smuldret som brødkrummer. Tilsæt vand og ælt det hurtigt sammen. Stil dejen i køleskab i 1 times tid.

Forvarm ovnen til 200 grader.

Rul dejen ud på et meldrysset bord - gem lidt til pynt.

Beklæd en tærteform ( 22 cm i diameter) med dejen. >BR>
Forbag tærte midt i ovnen i ca 10 minutter.

FYLD:
Hæld kogende vand over fersknerne, så er de nemmere at skrælle! Pil skrællen af, fjern stenen og skær dem i tynde skiver.

Læg ferskenskiverne på den forbagte tærtebund, drys hakkede hasselnødder og hele hindbær over.

Rul den tiloversblevne dej ud, skær den i strimler som lægges på tærten som et gitter. Drys sukker ud over.

Tærten bages midt i ovnen og bages i 20 minutter ved 200 grader.

Serveres lun med vanilleis, flødeskum eller creme fraiche som smages til med vanillesukker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9813 gange,
og udskrevet 197 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Daniella  -  2011-07-13 00:41:54
Dejen kunne godt bruge lidt sukker da den enlig ikke smager af noget andet end brød :/ lidt syndt

  -  2008-09-21 23:26:17
heidi, kan der anvendes frosne hindbær og ferskner fra dåse.