Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudse kebab ( Græsk )

Strudse kebab ( Græsk ) , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :




Ingredienser:
800 g.strudsefilet skåret i små stykker på ca. 2 x 3 cm.
 
 Marinade:
1,5 dl.olie
 saft af en hel citron
2 stk.fint revet løg ( saften skal med )
2 stk.larubær
2 spsk.tomatpuré eller en finthakket tomat
 salt
 peber


Opskrift:

Bland alle ingredienser og gnid godt ind i kødstykkerne
Stil til side 4-8 timer gerne natten over. Sæt på spid og grill eller steg på varm pande ca. 3 min. på hver side.

Server med tomatsalat dampet broccoli og halve avokados med citron og soya.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7813 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu