brød helst daggammelt 1 stykke brød helst daggammelt
på størrelse med en knytnæve på størrelse med en knytnæve
salt efter smag salt efter smag
Gerne saft af en appelsin (kan udelades) Gerne saft af en appelsin (kan udelades)
1
dl.
jomfru olivenolie1 dl. jomfru olivenolie
Pynt: Pynt:
tomat tomat
hårdkogte æg hårdkogte æg
tun eller serranoskinke i tern tun eller serranoskinke i tern
Opskrift:
Det hele blendes sammen til en helt jævn creme. Den skal helst stå mindst en time i køleskabet.
Tallerknerne pyntes med ægge og tomatbåde samt med tun fra dåse eller serrano-skinke i tern
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9531 gange, og udskrevet 153 gange.
Kommentarer
Mathilde - 2011-09-06 20:40:35 Tusinde tak!!! Har søgt denne opskrift i intet mindre, end 5 år!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider