Kødet og ananas skæres i små tern. Asparges, kød og ananas røres i dressingen.
Spises med ristet toastbrød skåret i kvarte trekanter og pyntes med tomat og karse.
Tips:
Kan med fordel bruges dagen efter som pålæg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(10 stemmer)
Opskriften er vist 209959 gange, og udskrevet 6149 gange.
Energi:
KJ total 7646 (1820 kcal)
KJ pr. Pers. 1911 (455 kcal)
Vægt ialt 1525 gram
Vægt pr. Pers. 381 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 501 KJ (119 kcal) Protein 8.5 gram Fedt 7.8 gram Kulhydrat 4.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Henriette - 2010-12-29 17:25:57 hej vil lave denne til nytårsaften.. kan jeg lave den dagen før..
Lotte - 2010-10-23 12:36:06 Tak Gøsse og tak Per for det lækre billede. Tror opskriften giver så stor en mængde fordi det er umuligt at nøjes med én portion. Når vi servere den må vi vente med hovedretten, da alle har spist sig mætte i forretten ;-)
Gøsse - 2010-05-11 10:54:38 Endelig én som sætter stor pris på kvalitet, og giver sig tiden til at lave kvalitets mad
Lone - 2009-12-25 00:52:44 Pas på, det er en stor portion, ganger du den op til 10 personer, får du hønsesalat til 25...
chelle - 2009-09-25 10:28:46 Det er sq den lækreste opskrift på hønsesalat jeg endnu har set her inde. Og den smager fantastisk.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider