æg delt i blommer og hvider6 æg delt i blommer og hvider
10
passionsfrugter10 passionsfrugter
300-500
g.
hindbær300-500 g. hindbær
Opskrift:
Bræk chokoladen i stykker og smelt den i mikroovnen i ca. 3 minutter eller i vandbad. Stil skålen til side og lad chokoladen køle lidt af.
Pisk æggehviderne, til de er stive, men ikke tørre. Bland æggeblommerne forsigtigt i chokoladen. Tilsæt saft, kød og kerner af passionsfrugterne. Vend æggehviderne i.
Læg nogle hindbær i bunden af en stor skål eller nogle portionsglas og hæld moussen over.
Stil moussen i køleskabet i ca. 2 timer (4 timer, hvis man bruger en stor skål), til den er stivnet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13496 gange, og udskrevet 277 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider