Tun på den varme måde

Tun på den varme måde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : OP

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.tun
 bacon
 radiser
 løg
 estradog
 Cremefraiche
 æg
 
Opskrift:
2 dåser tun i olie (er bedre end tun i vand, desværre) iblandes f.eks. pastaskruer med nykogte æg. Æggene hakkes i fornuftige stykker som tilsættes sammen med estragon i tunen. Der udover tilsættes tomat radise forårsløg og det der ellers findes i køleskabet efter behag. Derudover en god cremefraiche eller græsk yoghurt blandes godt med med ovenstående. Retten peppes rigtig godt op med stegt bacon. Og i blandes pasta!!!

Tips:

Nydes sammen med lun hvidløgsflutes





karakterer:
Opskriften er vist 7495 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu