Æbleskiver uden mælk og æg

Æbleskiver uden mælk og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Æbleskiver

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
240 g.glutenfrit mel (Semper Finmix)
0.5 tsk.natron
1 spsk.sukker
0.25 tsk.salt
4 dl.sojamælk naturel
3 æg
50 g.smeltet mælkefri margarine
 
 Til bagning:
 olie
 
Opskrift:
Pisk væske og øvrige ingredienser godt, undtagen æggehviderne. Lad dejen hvile ½ time. Pisk hviderne meget stive og vend dem i dejen.

Varm æbleskivepanden op. Hæld 1 tsk fedtstof i hvert hul. Fyld hullerne næsten op med dej. Vend dem med en kødpind, så snart de har dannet skorpe og er lysebrune. Der skal være så meget flydende dej at æbleskiverne kan danne bue på den anden side. Vend hele tiden æbleskiverne, så de bliver jævnt bagt.





karakterer:
Opskriften er vist 30711 gange,
og udskrevet 456 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-08 20:54:51
Lidt kardemomme gør dem super lækre!