glutenfrit mel (Semper Finmix)240 g. glutenfrit mel (Semper Finmix)
0.5
tsk.
natron0.5 tsk. natron
1
spsk.
sukker1 spsk. sukker
0.25
tsk.
salt0.25 tsk. salt
4
dl.
sojamælk naturel4 dl. sojamælk naturel
3
æg3 æg
50
g.
smeltet mælkefri margarine50 g. smeltet mælkefri margarine
Til bagning: Til bagning:
olie olie
Opskrift:
Pisk væske og øvrige ingredienser godt, undtagen æggehviderne. Lad dejen hvile ½ time. Pisk hviderne meget stive og vend dem i dejen.
Varm æbleskivepanden op. Hæld 1 tsk fedtstof i hvert hul. Fyld hullerne næsten op med dej. Vend dem med en kødpind, så snart de har dannet skorpe og er lysebrune. Der skal være så meget flydende dej at æbleskiverne kan danne bue på den anden side. Vend hele tiden æbleskiverne, så de bliver jævnt bagt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 27655 gange, og udskrevet 431 gange.
Kommentarer
Den æbleskive sultne - 2012-11-08 20:54:51 Lidt kardemomme gør dem super lækre!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider