gulerødder i små terninger 2 gulerødder i små terninger
1
porre i ringe 1 porre i ringe
1
lille squash i små terninger 1 lille squash i små terninger
2
hakkede løg (rødløg eller alm.) 2 hakkede løg (rødløg eller alm.)
2
faste tomater i terninger 2 faste tomater i terninger
1
bdt.
radiser i terninger eller skiver 1 bdt. radiser i terninger eller skiver
200
g.
marinerede sild200 g. marinerede sild
1
lille bdt. dild1 lille bdt. dild
Tilbehør: Tilbehør:
Tyktskåret groft rugbrød Tyktskåret groft rugbrød
Opskrift:
Kog lagen op og kog gulerødder og porre i lagen i
2 min. Køl lagen af og tilsæt de øvrige grønsager. Skær sildene i 3-4 cm lange stykker og læg dem i en serveringsskål eller fad. Hæld grønsager og lidt af lagen over sildene, og lad dem trække ca. en halv time. Klip dilden groft og drys den over sildene inden servering.
Spis masser af godt tyktskåret rugbrød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8898 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider