Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet toskansk vineddike

Hjemmelavet toskansk vineddike, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Eddike

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : maibritt

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.mørkt rugbrød
 kogende vand
5 dl.vin
 
Opskrift:
Rugbrødet smuldres og kommes i en ca. 3/4 literflaske, derefter tilsættes det kogende vand. Lukkes til og hensættes mørkt i 10-12 dage. Herefter filtreres det og vandet hædes på en flaske og vin tilsættes. Lukkes igen og hensættes første gang i en måned, så fremkommer den lille svamp og for eftertiden er det nok med 2 uger. Tøm den ikke helt men lad altid lidt eddike blive i med svampen til næste omgang. Vinrester kan bruges.

Tips:

Man kan naturligvis hvis ønsket tilsætte smag så som krydderurter og hvidløg, men det skal gøres efter modningen af eddiken i en anden flaske, da svampen ellers optager smagen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 9102 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu