Æggeblommer og honning piskes til æggesnaps. De øvrige ingredienser piskes med.
NB! Omrøres et par gange under indfrysningen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10638 gange, og udskrevet 161 gange.
Kommentarer
Mathilde - 2014-07-25 10:04:48 Kan man komme frugt, revet chokolade el.a i denne opskrift, så man kan få en anden smag end kun vanille?
Linda - 2008-02-04 19:19:21 Isen er forrygende. Ingen gætter, at det er sojafløde, som i øvrigt er meget sundere og ikke mindst velsmagende. Let at tilberede. Hvad mere kan man bede om?!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider