Grønlangkålsboller

Grønlangkålsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
50 g.gær
3 dl.kærnemælk
150 g.grønkål
1 spsk.olie
1 tsk.salt
400 g.hvedemel
 
Opskrift:
Grønkålsbladene skylles godt, og det groveste af ribberne fjernes. Blancheres i nogle minutter, vrides fri for vand og hakkes.

Opløs gæren i kærnemælken, tilsæt den hakkede grønkål, olie, salt samt hvedemel. Dejen forhæver i ca. 20 min.

Brødene formes. Efterhæver i ca. 20 min.

Pensles med vand og bages i en forvarmet ovn i 12-15 min. ved 225 grader C.


karakterer:
Opskriften er vist 12425 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu