| |
|
Grønlangkålsboller
Grønlangkålsboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
50 | g. | gær 50 g. gær | 3 | dl. | kærnemælk 3 dl. kærnemælk | 150 | g. | grønkål 150 g. grønkål | 1 | spsk. | olie 1 spsk. olie | 1 | tsk. | salt 1 tsk. salt | 400 | g. | hvedemel 400 g. hvedemel | | | |
| |
Grønkålsbladene skylles godt, og det groveste af ribberne fjernes.
Blancheres i nogle minutter, vrides fri for vand og hakkes.
Opløs gæren i kærnemælken, tilsæt den hakkede grønkål, olie, salt samt hvedemel. Dejen forhæver i ca. 20 min.
Brødene formes. Efterhæver i ca. 20 min.
Pensles med vand og bages i en forvarmet ovn i 12-15 min. ved 225 grader C.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11444 gange, og udskrevet 99 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|