sparesuppe eller 1 l. vand sparesuppe eller 1 l. vand
100
g.
gulerod100 g. gulerod
100
g.
persillerod100 g. persillerod
100
g.
selleri100 g. selleri
1
porre1 porre
visk visk
20
g.
margarine 20 g. margarine
30
g.
hvedemel30 g. hvedemel
2
dl.
mælk2 dl. mælk
tomatketchup tomatketchup
salt salt
sukker sukker
Opskrift:
rens urterne skær i strimler (porren i ringe) og tør dem i et rent klæde smelt margarinen i en gryde og lad grønsagerne (porreingene under tagne) surre heri uden at brune hæld kogende vand el. suppe over bind visken og komden og porreringene på suppen kog indtil urterne er møre rør jævning af mel og mælk sæt den suppe og kog ca. 1/4 time
Tips:
smag til med:
tomatketchup
salt
sukker
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 15917 gange, og udskrevet 161 gange.
Kommentarer
mønboen - 2009-04-11 09:03:20 Opskrift er svær at forstå - og lyder ærlig talt ikke særlig lækker :-(
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider