Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Beignetdej

Beignetdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frustang

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
2 æg
0.25 tsk.salt
1 tsk.citronsaft
 
 olie palmin eller svinefedt
 
Opskrift:
Melet sigtes med bagepulveret og piskes til en jævning med 2 dl mælk, æggeblommer, salt og citronsaft.Hviderne piskes og vendes forsigtigt i dejen. Kød, fisk, grønsager eller frugt vendes i dejen og koges gyldne og sprøde i varmt fedtstof.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 22155 gange,
og udskrevet 651 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conny  -  2010-05-26 23:12:58
super til alt friture. Kog eks. kyllingestykker, dyp dem i dejen og på frituren, husk flere krydderier i dejen, eller mariner kyllingestykkerne først - næsten som "kentucki-måger", som man bare selv skal hente. Det er utrolig nemt. Superplus til denne dej, som også sagtens kan bruges til andre ting - æbler - rejer -en middagsrest o.s.v.