Beignetdej 02

Beignetdej 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frustang

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
2 æg
0.25 tsk.salt
1 tsk.citronsaft
 
 olie palmin eller svinefedt
 
Opskrift:
Melet sigtes med bagepulveret og piskes til en jævning med 2 dl mælk, æggeblommer, salt og citronsaft. Hviderne piskes og vendes forsigtigt i dejen.

Kød, fisk, grønsager eller frugt vendes i dejen og koges gyldne og sprøde i varmt fedtstof.





karakterer:
Opskriften er vist 23978 gange,
og udskrevet 677 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-26 23:12:58
super til alt friture. Kog eks. kyllingestykker, dyp dem i dejen og på frituren, husk flere krydderier i dejen, eller mariner kyllingestykkerne først - næsten som "kentucki-måger", som man bare selv skal hente. Det er utrolig nemt. Superplus til denne dej, som også sagtens kan bruges til andre ting - æbler - rejer -en middagsrest o.s.v.