Cognacssovs

Cognacssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 dl.cognac
2 dl.portvin
3 dl.fløde
 Knust Madagaskarpeber
 salt
 peber
 
Opskrift:
Panden, som har været anvendt til stegning deglaceres med cognac og portvin og koges kraftigt ned.

Herefter tilsættes fløde og reduceres til saucekonsistens. Der smages til med salt, peber og knust Madagaskarpeber.


karakterer:
Opskriften er vist 6160 gange,
og udskrevet 97 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu