Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cognacssovs

Cognacssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 dl.cognac
2 dl.portvin
3 dl.fløde
 Knust madagascarpeber
 salt
 peber
 
Opskrift:
Panden, som har været anvendt til stegning deglaceres med cognac og portvin og koges kraftigt ned. Herefter tilsættes fløde og reduceres til saucekonsistens. Der smages til med salt, peber og knust madagascarpeber.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5608 gange,
og udskrevet 84 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu