Kommentarer
Gitte - 2016-02-23 09:39:31 Smager rigtig godt - især med sovs, da de ellers kan være lidt tørre. Mine unger får dem kolde med på madpakke dagen efter, hvis der er rester.
Det er vigtigt at rulle butterdejen ud til halv tykkelse, men da den ikke klæber til bordet, er det ikke et problem. Så vokser butterdejen ikke så meget, og så vælter de ikke.
- 2013-04-09 09:22:14 Vores butterdej hæver i ovnen så de vælter hvad gør vi forkert?
benthe - 2010-08-15 07:33:19 krydderier eller friske krydderurter i mosen, og mandel/nøddeflager på toppen, istedet for de trælse birkes.
Gæst - 2008-03-06 18:40:58 De spises som tilbehør til kød osv ligesom kartofler normalt gøres, og jeg synes især de er gode til oksebøffer. De smager nu ellers også glimrende i sig selv. Jeg rørte hakkede grønne krydderurter i og undlod de blå birkes.
Jonas - 2008-01-10 14:25:01 Dette er de bedste kartoffelkager jeg har smagt :D
niag - 2007-08-19 16:48:20 ik hel med katofler ved ik hvordan man skal spise den på vad for en måde'
rikke - 2007-08-12 20:29:34 spises de som kager eller som en anden måde at lave kartofler på til aftens maden
Per - 2006-12-13 11:59:27 De smager ok, men nogle krydderuerter i mosen vil ikke skade.
|