Fyldt bagt kartoffel

Fyldt bagt kartoffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 store bage kartofler
 
5 dl.cremefraiche
2 fedhvidløg
1 hakket løg
1 pk.bacon i tern
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bagekartoflerne stilles i en forvarmet ovn på 180 grader i ca 1 time.

Alle ingredienserne blandes i cremefraichen til en dressing.

Når kartoflerne er færdige, udskrabes de og skallen gemmes. "kartoffelkødet" puttes i en skål og moses sammen med cremefraichen til en lækker mos.

Fyldet kommes tilbage i kartoffelskallen og stiles tilbage i ovnen i ca. 10-15 min.

Kan serveres til alt, f.eks. en god bøf eller kalkunbryst.


karakterer:
Opskriften er vist 94748 gange,
og udskrevet 1551 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Allan Nielsen  -  2014-12-31 14:48:43
Hitter max her i huset og bruges til nytårs menuen.

miiig :D   -  2011-02-27 19:50:05
Smager de godt hvis man tager fyldet ved siden af kartoffelen? :)

Christina  -  2007-12-03 14:53:00
Simpelthen kanon lækre! Vi er helt vilde med dem hjemme hos os!