| |
|
Fyldt bagt kartoffel
Fyldt bagt kartoffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | | store bage kartofler 4 store bage kartofler | | | | 5 | dl. | cremefraice 5 dl. cremefraice | 2 | fed | hvidløg 2 fed hvidløg | 1 | | hakket løg 1 hakket løg | 1 | pk. | bacon i tern 1 pk. bacon i tern | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Bagekartoflerne stilles i en forvarmet ovn på 180 grader i ca 1 time.
Alle ingredienserne blandes i cremefraichen til en dressing.
Når kartoflerne er færdige, udskrabes de og skallen gemmes. "kartoffelkødet" puttes i en skål og moses sammen med cremefraicen til en lækker mos.
Fyldet kommes tilbage i kartoffelskallen og stiles tilbage i ovnen i ca 10-15 min.
Kan serveres til alt, f.eks en god bøf eller kalkunbryst.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6
(16 stemmer)
Opskriften er vist 93382 gange, og udskrevet 1533 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Allan Nielsen - 2014-12-31 14:48:43 Hitter max her i huset og bruges til nytårs menuen.
miiig :D - 2011-02-27 19:50:05 Smager de godt hvis man tager fyldet ved siden af kartoffelen? :)
Christina - 2007-12-03 14:53:00 Simpelthen kanon lækre! Vi er helt vilde med dem hjemme hos os!
|
|