Kalveglace

Kalveglace, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekraftben - Kalveben

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     

Ingredienser:
2-3 kg.kalveben
 olie
 vand
 salt
 evt.500 g. grøntsager (løg porrer knoldselleri gulerødder)
 
 evt.500 g. grøntsager (løg porrer knoldselleri gulerødder)
 olie
 evt.balcamico
 
Opskrift:
Brun kalvebenene godt i ovnen,tages ud og lægges i en stor gryde, dæk med vand og bring langsomt i kog, skum godt af. Tilsæt evt. svitsede grønsager. Kog 3 timer ved svag varme.

Sigt ben og grønsager fra, svits endnu et ½ kg grønsager i lidt olie tilsæt evt balcamico og lad det koge op inden det tilsættes fonden. Kog fonden ned til det halve, en 1-2 timer.

Sigt grønsagerne fra og kog endnu engang fonden ned til det halve, nu skulle den have en geleagtig konsistens.





karakterer:
Opskriften er vist 19816 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu