Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Forårsrulledej-Forårsrullepandekager

Forårsrulledej-Forårsrullepandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 5 Stk.
HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Forårsrulledej-Forårsrullepandekager, billede 4 Forårsrulledej-Forårsrullepandekager, billede 1 Forårsrulledej-Forårsrullepandekager, billede 2 Forårsrulledej-Forårsrullepandekager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Opskrift:
Pisk mel med vand og æg. Kan hvile mens fyldes tilberedes.


Bages på den ene side som almindelige, lidt tykke pandekager på en let olieret pande 22-25 cm i diameter.

For at de bagte pandekager ikke skal klistre sammen er det bedst at lægge dem enkeltvis på f.eks. en bageplade med bagepapir imellem.


Samling af forårsruller:
Der lægges 2-3 spsk. fyld på pandekagen, kanten rundt pensles med lidt overskydende dej eller en meljævning, start med at folde siden nærmest dig selv ind, dernæst de 2 sider, så kan der igen pensles med lidt inden der rulles over det sidste dej.

Går der hul i dejen, så forsøg at få dækket hullet, er det ikke muligt så bør fyldet skrabes af og pandekagen kasseres.


Stegning:
Fritureolie varmes op til ca 180 grader c. og forårsrullerne steger heri til de er pænt gyldne 4-6 minutter, vendes et par gange undervejs.

Tips:

Fyld:
Kan være fintstrimlet grøntsagsrester fra køleskabet tilsat lidt hakket kød, eller fintstrimlet opblødte skyøresvampe, gulerod, porre, bønnespirer og hakket svinekød, det hele ristet af i olie.


Frysning:
Forårsrullerne kan fryses både rå og stegte, men det er at foretrække rå.

Stegte forårsruller kan genopvarmes i ovnen ved 200 grader ca. 15 minutter.



karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7811 gange,
og udskrevet 105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 2261 (538 kcal)
KJ pr. Stk. 452 (107 kcal)
Vægt ialt 496 gram
Vægt pr. Stk. 99 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 455 KJ (108 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 19.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu