Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Glarmestersild

Glarmestersild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildFedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 stor sild
 Vand
 
 Lage:
1 1/2 dl.vand
7 sorte peberkorn
7 hvide peberkorn
1 tsk.sennepsfrø
1 laurbærblad
 Et stykke gulerod
1 løg
3/4 dl.eddike
1 dl.Hermesetas Dryslet
 


Opskrift:

Rens silden og læg den i blød natten over. Skær silden i små stykker. Knus peberkornene groft. Skræl guleroden og pil løget. Vandet bringes i kog og tilsættes krydderier. Lad det koge i 15 min. Tilsæt løg og gulerod skåret i skiver og lad det koge endnu 2 min. Lad lagen køle af og tilsæt eddike og Hermesetas Dryslet. Læg sildestykkerne i en glaskrukke og hæld den kolde lage over. Silden er bedst efter 2 døgn.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21351 gange,
og udskrevet 371 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Erfaren diabetiker  -  2008-11-19 19:32:00
I stedet for Hermetas Dryslet kan også bruges flydende sødemiddel - smag dig frem.