kog en creme afkøl den kom den i en skyllet form og læg låget på (papir mellem form og låg)fyld en større form f. eks en spand med den ituhuggede is blandet med salt og salpeter (isen kan lægges i en ren gulvklud og knuses med en hammer el. deles ved hjælp af et søm el. en grov strikkepind) sæt den lille form ned i isblanding og bevæg den hastigt fra side til side i 10 minuter tag låget af pas på at der ikke kommer noget af i isblanding ned i cremen og skrapden frosne creme fra kanterne læg låget på og bevæg atter formen i 10 minuter tag låget af skrab fra kanterne og bliv sådan ved til det meste af cremen er stivnet læg is på formens låg dæk med avispapir og pak det godt ned om forme
Tips:
pynt:
kan servers med margengs frugt el. chokoladesovs
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4668 gange, og udskrevet 81 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider