Appelsinskum
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Top og bund skæres af appelsinen, som sættes på skærebrættet.
Skær nu skallen af fra top mod bund hele vejen rundt.
Tag appelsinen i hånden og skær filetterne ud imellem lamellerne.
Der bør være omkring 300 gram filetter til 4 personer.
Alternativ skrælles appelsinerne og skæres i tern. Tag lidt appelsinfiletter fra til pynt. Pisk fløden til skum, og pisk flormelis og vaniljesukker i. Vend derefter appelsinfiletterne i. Fordel appelsinskummet i portionsglas. Pynt med appelsinfiletter, orangegrene og mynteblade eller hvad du ny synes passer til. |
|
Opskriften er vist 12048 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne