Indbagte hummerhaler

Indbagte hummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
150-200 g.hummerhaler
125 g.hvedemel
3 spsk.olie
 Salt
1 dl.lunkent vand
1 æggehvide
 lidtolie eller palmin til stegning
 
Opskrift:
Hummerhalerne optøes og afdryppes i sigte og lægges på køkkenrulle. Beignetdej laves af mel, olie. salt og vand, og lige før brug tilsættes æggehviden. Hummerhalerne vendes heri og lægges i kogende olie til de er gyldne. Kun få minutter. Lægges på fedtsugende papir (ex. køkkenrulle. ) Serveres rygende varme med citronbåde og iskold hvidvin.


karakterer:
Opskriften er vist 15598 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2008-03-28 01:31:44
Prøv at skifte vandet ud med øl.... mmmmmmm det er helt fantastisk

Christina Isager  -  2007-08-07 19:09:00
Dejen er også super god til at lave indbagte rejer, der skal bare lidt peber i. :-)